Nutellás Palacsinta Tejszínhabbal

Diabetikus palacsinta lekvárral

2021. június 10. - nutpal

A cukrot manapság egyre többen mellőzik étrendjükből. Sokan az egészségük megőrzése miatt, sokan pedig cukorbetegségükből adódóan. A lényeg, hogy a finom ízek így sem maradnak el, és számtalan cukormentes megoldás áll rendelkezésünkre a palacsinta ízesítését illetően.

nutellaspali_8.jpg

Hozzávalók 7-8 palacsintához:

  • 150 g zabpehelyliszt
  • 200 ml tej (vagy növényi tej)
  • 1 db nagyobb alma
  • 2 db tojás
  • ízlés szerint fahéj
  • ízlés szerint édesítő
  • 1 kiskanál sütőpor


Elkészítés

  1. Az almát hámozd meg, magozd ki és darabold fel.
  2. Tedd az összes hozzávalót turmixgépbe és keverd össze.
  3. Serpenyőbe önts kis adagokat a tésztából és süsd aranybarnára.

Magában is finom, de ehető diabetikus lekvárral, cukormentes mogyorókrémmel vagy diabetikus desszert öntetekkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://nutellaspalacsintatejszinhabbal.blog.hu/api/trackback/id/tr8316587204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása